BejelentésDR. PUSZTAI ZOLTÁN - Nőgyógyászat természetesen
„A legtöbb ember nem a betegségébe hal bele, hanem az orvosságaiba.” (Moliére)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponGóckutatás

Gyakran jönnek hozzánk panaszos betegeink, hogy góckutatásra küldték őket.

Na de pontosan miről is van szó?

A góc olyan lappangó elváltozás, mely klinikailag tünetmentes, vagy tünetszegény, ezért fontos, hogy legalább évente egyszer részt vegyünk szűrővizsgálaton, hogy a komolyabb betegség kialakulását megelőzzük!

Szervezetünkben fájdalom kialakulása nélkül jöhetnek létre állandósult gyulladásos gócok. A gócban felszaporodnak a kórokozók, és ezek a véráramba kerülve a szervezet kevésbé ellenálló területein megtelepednek, és ott betegséget hoznak létre. Nem szükséges, hogy a kórokozók maguk is jelen legyenek a megbetegített területen, hanem elég, ha az általuk termelt toxinok jutnak el oda.

Milyen tüneteket okozhat a szervezetünkben megbúvó gyulladásos góc?

- foltos hajhullás, kopaszodás,
- bőrkiütések, bőrelváltozások, ekcéma,
- ízületi panaszok, izületi gyulladások,
- arcüreg idült gyulladásai, egyéb más felsőlégúti gyulladások, hörghurut,
- emésztőszervi betegségek,
- fáradékonyság, levertség, hőemelkedés, alvászavar,
- meddőség,
- nemi szervek gyulladásai.


Mik a leggyakrabban előforduló gócok (vagyis: honnan származnak azok a kórokozók, amelyek a másodlagos betegséget okozzák)?

- fogak idült gyulladásai,
- mandulák idült gyulladásai,
- az arcüreg és a homloküreg idült gyulladása,
- a középfül idült gyulladásai,
- a vakbél, az epehólyag, a prosztata, a petefészek vagy a méh idült gyulladása,
- a szem kötőhártyájának gyulladása,
- a vénák (lábakon, nyaki területeken) idült gyulladásai, amelyeket sokszor a hagyományos érsebészeti vizsgálati módszerek sem képesek észlelni.

A nőgyógyászati vizsgálatunk során természetesen leellenőrizzük a nőgyógyászati területet és kiszűrjük, amennyiben ez szolgálna gócforrásként. Vizsgálatunk során a hüvelyi ultrahang ellenőrzést is automatikusan elvégezzük, külön felár számítás nélkül!

Szerencsére adott a lehetőség a betegeinknek, hogy a nőgyógyászati vizsgálattal egybekötve elvégezzük az infravizsgálatot is, amely segítségével különösebb megerőltetés és kellemetlenségek nélkül tudjuk átnézni az emberi testet, és a vizsgálat által megjelölni azon területeket, ahol akut vagy krónikus gyulladásra utaló eltérést találunk, és ezáltal az adott terület gócként funkcionálhat. Tehát gyakorlatilag egy egybevont vizsgálat során fel tudjuk tárni azokat a gócokat is, amelyek esetleg más területeket is érintenek a nőgyógyászati régión kívül.
Miután megtaláltuk és megneveztük a gócforrást, utána célirányosan következhet a probléma megoldása.


Az infravizsgálat alkalmas arra, hogy még a tünetek megjelenése előtt feltárjuk, hogy hol fordulnak elő a szervezetünkben gyulladásos gócok. Ellentétben más alternatív vizsgálati módszerekkel, ahol a különböző fizikai-kémiai paraméterek eltéréséből következtetnek a góc helyére és típusára, nálunk az infravizsgálat vizsgálat nem "következtet", hanem objektíven - a betegek által is felismerhetően - mutatja a góc helyét, a betegség jellegét.

A fentiekből átlátható, hogy mennyivel egyszerűbb egy 30-50 perces vizsgálattal alaposan átnézni az emberi testet, és ezáltal objektíven kimutatni azokat a területeket, amelyek olyan gyulladásos megbetegedésben szenvednek, hogy a szervezetben további problémákat okozó gócként szerepelhetnek. Ezen területek megjelölésével lényegesen leszűkíthető a feleslegesen elvégzett, időigényes, az SZTK-ban akár fél napokat igénybe vevő, alkalmanként kellemetlenségekkel járó vizsgálatok száma, amelyek adott esetben még megközelítő pontossággal sem képesek a gyulladások felismerésére, azok jellegének megállapítására, ezáltal a korrekt megoldási útvonal megadására sem.

Fontos itt is megjegyezni: az sem mindegy, hogy ki végzi ezen vizsgálatot, hiszen az orvosi alapismeretek alapvetően szükségesek a látott kép helyes értékeléséhez. Továbbá a többéves gyakorlatunk segít a szokásostól eltérő, összetett problémák pontos értelmezésében, ezáltal a korrekt megoldás megtalálálása révén szintén a betegek javát tudjuk szolgálni! Holisztikus szemléletmódunk révén pedig a gyógyszerek melletti egyéb megoldási lehetőségeket egyaránt felvázoljuk a betegeinknek!


Amennyiben Ön úgy dönt, hogy a mi segítségünket kéri a góckutatáshoz, várjuk szeretettel!
Üzenetküldés
Itt tud e-mailt küldeni nekünk!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!