BejelentésDR. PUSZTAI ZOLTÁN - Nőgyógyászat természetesen
„A legtöbb ember nem a betegségébe hal bele, hanem az orvosságaiba.” (Moliére)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Pusztai Zoltán dr.

Kecskeméten születtem 1967-ben. Általános és középiskoláimat szülővárosomban jártam, majd a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen (jelenleg Szegedi Tudomány- egyetemnek hívják) Általános orvosi diplomát szereztem 1993-ban.

Egyetemi éveim alatt Felsőfokú Angol-Magyar Orvosi Szakfordítói diplomát szereztem 1992-ben, valamint a Szülészeti-és Nőgyógyászati Klinika Tudományos Diákköri tagjaként a Magyar Nőorvos Társaság díját nyertem el. 1998-ban szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. Az egyetem elvégzését követően 1993-től a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza Szülészet-Nőgyógyászati Osztály gyakornoka, szakorvosa, majd adjunktusa lettem. 2006-tól magánorvosként szolgálom a betegeket.

Közel húsz éves szülészet-nőgyógyászati pályafutásom alatt nagyon sok csodálatos élményben és sikerben volt részem. Számos hazai és nemzetközi kongresszuson szerepeltem előadóként, illetve résztvevőként. Számomra hamar kikristályosodott a nőgyógyászaton belül a szívemhez legközelebbi szakterület, a női hormonrendszer és meddőség témaköre. Több külföldi meddőségi kongresszuson a legismertebb szaktekintélyekkel és a legújabb meddőség kezelési módszerekkel ismerkedtem meg. Minden nemzetközi orvosi erőfeszítés ellenére azonban az utóbbi évtizedben a hivatásomon belül magam is szembesültem a népesség fogyás problematikájával: egyre növekvő számban keresnek fel házaspárok meddőségi okból. A szokásos vizsgálati és kezelési protokollok nem kielégítő eredményei miatt rá kellett jönni, hogy egy sikeres meddőségi kezeléshez figyelembe kell venni a természet törvényeit és szabályait egyaránt. Továbbá a hagyományos nézőponttól eltérően a meddőséget egy komplex, az egész szervezetet érintő rendszerbetegségként kezdtem el vizsgálni és kezelni, amely azután meghozta az eredményeket: sok olyan esetben spontán fogantatás jött létre egészséges újszülött megszületésével, ahol korábban asszisztált meddőségi technikákkal sem sikerült eredményre jutni. Ebben a munkámban nagyon sok segítséget jelentenek az infravizsgálat és az QRMA (kvantum mágneses rezonancia) vizsgálat, amelyek komplex módon segítik az egész emberi testet átvizsgálni, a betegségek közötti összefüggések kiemelésével. Ily módon a meddőséget, mint rendszerbetegséget több irányból megközelítve tudom sikeresen vizsgálni, és az eredmények alapján komplex módon kezelni.

Dr. Lee endokrinológiai ismeretei és nézőpontja jelentős minőségi ugrást jelentett ezen betegkör szakszerű kivizsgálásában és eredményes kezelésében.

Emellett természetesen hasonló szemlélettel állok a nőgyógyászat további területeihez is, azaz kivizsgálásaink során maximális mértékben ragaszkodunk a betegek legkisebb megterheléséhez, míg a kezelés során igyekszünk minél természetesebb módon helyrehozni a megtalált eltéréseket, elsősorban oki kezelést alkalmazva!

Tudományos érdeklődésem a nőgyógyászati endokrinológia, a meddőség és az endometriosis területére esik. 3 elsőszerzős és 8 társszerzős közleményem jelent meg, 21 elsőszerzős előadást tartottam bel- és külföldön, 32 esetben pedig társszerzőként szerepeltem előadásokon.

Az alábbi tudományos társaságok tagja vagyok:
- Magyar Nőorvos Társaság (MNT)
- Magyar Asszisztált Reprodukciós Társaság (MART)
- Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET)
- European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE)
- European Association of Gynaecologits and Obstetricians (EAGO)
2012-ben sikeresen vizsgát tettem természetgyógyászatból és azóta a fülakupunktúra minél teljesebb elsajátítása a célom, amivel a betegek sikeres, alternatív - nem gyógyszeres - kezelését és ezáltal a minél teljesebb körű gyógyulásukat lehet elősegíteni.
Mottóm: "Látni, amit mindenki lát, és azt gondolni, amit még senki sem gondolt." (Szent-Györgyi Albert)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!